Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Pacsac
CHAMPION

Artikeletiketter - eEkonomi

Vad är Artikeletiketter ?

Man kan märka upp artiklar med etikett, hur är tanken här?


4 SVAR 4
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tror att tanken är att du kan gruppera olika artiklar i grupper, låt säga att du säljer kläder och då delar in dina artiklar i grupper som tex tröjor, byxor och underkläder. Då kan du lättare se i statistiken hur det går istället för att kolla varje enskilt artikelnummer.
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER

Hej!

Så här har vi skrivit i den skrivna hjälpen: "När du märkt artiklar och kunder med etiketter kan du använda dem för att göra urval i utskriften Försäljningsstatistik. Du kan också med hjälp av etiketterna välja vilka artiklar/kunder som ska tas med när du exporterar artikel- och kundregister. Du kan lägga till flera etiketter till en artikel/kund och på så vis analysera din försäljning på olika sätt. Du kan också filtrera registerlistorna för Artiklar och Kunder så att enbart poster märkta med etiketterna du är intresserad av visas."

Trevlig helg!

/Moa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej!
Då undrar jag hur jag får bort en artikeletikett som blivit fel? Alltså radera hela dess existens så att det inte går att söka på den.

Hej!

Om du går till Inställningar - Artikeletiketter och klickar på etiketten det gäller, och klickar Redigera. Har du knappen Ta bort nere till vänster där?

/Moa