Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Dalmoplåt
MEDLEM

En fett bra app

Vill jag ha. Med integration till eekonomi som plockar över mina ordrar. Mina anställda kan sedan välja en order, trycka igång en tidtagning och börja jobba. Sedan stoppa tidtagningen när dom jobbat färdigt för dagen. När ordern är klar så kan man summera alla anställdas tider på den ordern för prissättning. Seven Time har tidtagningsfunktionen, men det går inte att få över ordrarna från eekonomi. Bara kunderna. 

 

Det måste ju kunna gå att få över mina kundordrar till Visma tid på nåt sätt, men jag har inte lyckats.

3 SVAR 3
Khedron Wilk
CHAMPION

Har du tittat på Visma Tid?

https://eaccounting.vismaonline.com/#/common/module/visma_time_smart

https://vismaspcs.se/produkter/tid-och-projekthantering/visma-tid/tid-smart

 

Har själv ingen erfarenhet av det systemet/tillägget och vet inte om det går att koppla rapportering mot kundorder men det ser ut som det är åt det hållet?

Jo jag har testat. Problemet är bara att man inte kan synka order. Bara projekt eller närmare bestämt bokföringsprojekt. Det hjälper inte mig.

Hej @Dalmoplåt 

 

Jag rekommenderar att du slår en signal till mina kollegor på vår försäljningsavdelning som arbetar med integrationslösningar och som säkert har bra förslag att dela med sig av.

 

Vill du hellre leta själv så hittar du alla integrationer här


Om du inte hittar någon färdig lösning som passar rekommendera jag att du lägger ett förslag direkt till våra utvecklare av Visma eEkonomi via Feedback och förslag på första sidan i programmet. 
 

Ha en fin dag!

/Tinna