Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Dalmoplåt
MEDLEM

Fler referenser

Hej. Jag vill kunna lägga in flera referenser hos varje kund. Jag jobbar mot företag med flera inköpare. När jag skapar en order vill jag kunna skicka orderbekräftelse direkt till rätt person från orderfönstret. Detsamma gäller offerter.

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Dalmoplåt!

Förstår att du är i behov av det och tänker att det är ett lysande önskemål till våra utvecklare och produktspecialister.

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

 

Ha en fin dag och välkommen tillbaka till forumet.

//Tinna

Gjort! Jag är även intresserad av att kunna koppla en order till visma time med tidsräkning (typ timer) och möjlighet att kunna lägga till material i mobilappen Visma tid eller time eller vad den nu heter.

Hej igen! 

När det gäller Visma eEkonomi Tid så lämnar du ditt önskemål genom att fälla ut menyn uppe till höger och klicka sedan på Skicka feedback. Tack för att du tar dig tid att berätta för oss hur vi kan bli bättre. 

 

Ha en fin dag och välkommen tillbaka till forumet. 

//Tinna