Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Integration mellan BokaDirekt och Visma eEkonomi via Zapier

Jag skulle vilja ha en integration mellan BokaDirekt och Visma eEkonomi via Zapier. Hos BokaDirekt gör kunderna bokningar online där de registrerar namn och adress. När en bokning har gjorts hos Bokadirekt så vill jag att Visma eEkonomi automatiskt ska upprätta ett utkast på en kundfaktura med betalningsvillkoret "Kortbetalning" som jag sedan kan bokföra när kunden kommer på besök. Detta skulle väsentligt effektivisera min administration när det kommer till fakturering och betalningar.

 

Innehållet är verifierat av Visma Spcs 24-05-20

4 SVAR 4
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej,

Jag antar att du redan har varit inne och kikat på vår hemsida under Hitta din integrationslösning och kikat.
Vi har ingen integration med dem idag men tackar dig för att du tog dig tiden att skriva i vårt forum och lägger detta vidare som önskemål till vår utvecklingsavdelning.

Om vi har andra forumanvändare med samma önskemål så gilla och följ denna tråden så får vi reda på hur stor efterfrågan är

Ha en fin dag!
/Cecilia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej! 

Jag kommer med glädjande nyheter såhär mitt i sommaren 🙂

Zapier finns nu under Appar och tillval inne i eEkonomi. Zapier är en plattform för integrationer som gör det möjligt för dig att dra nytta av smarta funktioner du inte visste att du saknat. Plattformen innehåller kopplingar till många tjänster. Genom att använda Zapier kan du integrera Visma eEkonomi Smart med över 1 300 appar och tjänster, så som Google Sheets, Google Docs, e-posttjänster, betalningslösningar, webbshoppar, osv. På så vis behöver du inte längre registrera samma uppgifter i flera system, utan kan istället arbeta sömlöst mellan olika lösningar för att skapa en effektivare arbetsgång.

Läs gärna mer om funktionen på vår hjälpsida "Zapier och Visma eEkonomi Smart". 

Ha en härlig dag!

/Lovisa

Fd medlem
Inte tillämpbar

Det står i tråden nu att den är löst. Men när jag går in på Zapiers hemsida och söker på BokaDirekt så finns den inte med som app. Är den verkligen löst?

Hej! 


Jag ber om ursäkt för det något otydliga budskapet i denna tråden. 

När tråden skapades första gången hade vi ingen kopplingen till Zapier alls och det vi informerar om här är därför endast att vi nu har koppling till Zapier. 

Tyvärr finns det ingen koppling just till BokaDirekt i dagsläget. 

/ Emil H