Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Kan ej se alla siffror i balansräkningen

Hej,

Jag har ett litet roligt "problem", förhoppningsvis så kan någon hjälpa mig att hitta vart jag kan lösa detta. Jag kan inte se alla siffror i balansräkningen, den kapar örena. Hur gör jag så jag kan se hela beloppet i vyn Kontoanalys/Balansräkning?

Tack på förhand,

Maria

 

MariaAsterholm_0-1709651448940.png

 

3 SVAR 3
AnnicaL
CHAMPION

Det ser ut som att det är en begränsning på antal tecken i det fältet eftersom de mindre talen iaf visar en decimal.  Blir det likadant om du väljer att även visa Period fg år som den sista kolumnen? Om det är likadant i alla lägen får du nog lägga in ett förändringsförslag till supporten att fältet ska utökas för att klara så stora tal.  

Tack för svar! Ja den kapar även om jag lägger till period fg år.

Jag lägger in ett förändringsförslag!

Hej @Maria Asterholm och @AnnicaL 

 

Jag blev lite fundersam över varför detta uppstår så jag kontaktade en av våra produktspecialister som svarar att vi inte har någon begränsning på antalet tecken utan att det är bredden på kolumnerna i balansräkningen som är 160 px. Så det beror på siffrorna som används i summorna och hur mycket utrymme de upptar. 

 

Även om det ser ut så under Bokföring - Kontoanalys - Balansräkningen ska det bli korrekt om man skriver ut balansräkningen under Bokföring - Rapporter - Balansräkning istället. 

 

Men bra att tips att lägga som önskemål så det kommer fram till våra utvecklare. 

 

Hoppas ni både får en fin eftermiddag. 

/Tinna