Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

JOVAN SMK
UTFORSKARE

Kundgrupper och Massuppdatering?

Hej! Som det är nu så finns det inte något sätt att tilldela eller ta bort Kundgrupp på flera kunder samtidigt i eEkonomi Smart som vi använder. Man måste ta det kund för kund och det blir jobbigt för föreningar som har 600 medlemmar eller fler. Vi har använt Visma Förening tidigare och där kunde man göra detta lätt med Massuppdatering.

Kan ni ta detta som förslag och lägga in det som kommande funktion? (Vet att den finns i eEkonomi PRO där det heter "Hantera flera kunder" och man får rutor framför kund så man kan kryssa i).

 

Jovan

2 SVAR 2
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej! @JOVAN SMK 

 

Precis som du nämner så har vi valt att begränsa funktionen för att "massuppdatera register" till den större varianten Visma eEkonomi Pro som det ser ut just nu. Med det sagt så hör jag din önskan och förstår att det är en funktion som kanske framförallt föreningar också skulle ha nytta utav. Som det ser ut just nu så finns det ingen plan på att implementera detta funktionen i eEkonomi smart men jag lyfter vidare detta scenariot för framtida diskussioner. 

/Hilda 

JOVAN SMK
UTFORSKARE

Hej Hilda! Va bra, tack för det. Jag kan förstå att ni vill ha mera kraftiga funktioner i PRO för att motivera högre pris, inget konstigt med det. Min argumentation för att ni skall införa "Hantera flera kunder" i eEkonomi Smart är att ni lockade över era trogna Visma Fö kunder till eEkonomi Smart. Vi gick över i tron om att minst alla nödvändiga funktioner för ett medlemsregister fanns även i eEkonomi Smart. Och så är det inte!