Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

AutoAnders
MEDLEM

Lön direkt

Hej!

 

Efter uppgradering till Lön direkt bokas löneutbetalning direkt upp i programmet utan att invänta att man kvitterar utbetalning genom att trycka på knappen Lön utbetald.

 

Ska det vara så?

3 SVAR 3
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @AutoAnders!

 

Om du har en aktiv bankkoppling till Visma eEkonomi kommer lönen att bokas upp mot konto 2910 när du bokför lönekörningen. När du sedan matchar bankhändelsen mot lönekörningen under Kassa- och bankhändelser kommer programmet boka bort 2910 mot företagskontot.

 

Om du inte har en aktiv bankkoppling kommer programmet att bokföra lönekörningen mot företagskontot direkt. Du kan då matcha bankhändelsen under Kassa- och bankhändelser mot lönekörningen - men då kommer det inte att skapas någon ny verifikation.

 

Hoppas att detta kunde hjälpa dig att visa hur det är tänkt att fungera. Återkom gärna om du har några funderingar.

Önskar dig en fin dag!

/Tinne

Hej!

Jag har ingen bankkoppling.

 

Vad gör då knappen lön utbetald för nytta? Den borde ju göra samma som vid aktiv bankkoppling dvs flytta från 2910 till företagskontot.

Hej! 

I dagsläget är det så att det bokförs direkt mot företagskontot om du inte har bankkoppling. Är det så att du önskar att det bokförs mot 2910 först så tar vi gärna in det som ett önskemål. Önskemål lämnar du enklast direkt i ditt eEkonomi nere i vänstra hörnet - knappen Feedback och förslag

Önskar dig en fin eftermiddag och återkom gärna om du har några följdfrågor. 
/Ebba