Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

nanovac
NY MEDLEM

Nummerserier för inköpsordrar

Hej! 

 

 varför kan man inte definera nummerserier för inköpsordrar? Hade varit önskvärt - likaså hade det varit bra mycket bättre om man vid varje nytt år, kunde definera nya startnummer för inköps/säljorder/offerter etc - hade blivit mycket lättare att "dela" upp olika år lätt genom de olika nummerserierna. Men mest akut nu hade varit att få till så att man kan definera nummerserier för inköpsordrar. 

1 SVAR 1
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @nanovac och tack för att du kommer med bra input till oss! Det är alltid uppskattat att få höra era tankar och förslag.

 

De funktioner du efterfrågar är inga som vi har i dagsläget. Jag har bollat frågan om varför det idag inte går att definiera nummerserier med våra produktspecialister och fick svaret att det inte finns någon specifik anledning till varför vi inte har en sådan funktion idag. Det jag skulle rekommendera är att du skickar in detta till oss som ett önskemål, vilket du gör direkt i Visma eEkonomi via knappen Feedback & förslag. Jag kan tyvärr inte lova att det är något som kommer att implementeras, men alla era önskemål som lämnas i produkterna tas emot av vår utvecklingsavdelning som ser över och utvärderar.

 

Önskar dig en fin helg!

/Tinne