Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Nisse K
MEDLEM

Påminnelse via epost till fler än 25

Ärligt talat, detta är bara pinsamt för er Visma!

Lös problemet!

 

2022-04-14 14_19_00-Visma eEkonomi — Mozilla Firefox.png

4 SVAR 4
AnnicaL
CHAMPION

Instämmer ! 

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej på er!

Jag har framfört era tankar till teamet och fått följande återkoppling. 

Gällande maxtaket på 25 fakturor så infördes det på grund av att vi kommit fram till att det blir bäst rent prestandamässigt. Det går snabbare att skicka dem i flera omgångar om man jämför med att ha 100-tals fakturor och skicka dem samtidigt. Vi har tidigare sett att programmet timeade ut när vi hanterade för många utkast/påminnelser på en samma gång. Detta berodde inte alltid på programmet utan kunde lika väl vara prestandan på våra kunders hård- och mjukvara samt uppkopplingen till Internet. 

 

Vänligen Tinna

Ursäkta, men det svaret är ju bull**bleep** rent ut sagt.

Det går att skicka ut nya fakturor i hundratal, men påminnelsen är begränsad till 25, eller har ni nu IGEN begränsat även nya fakturor till 25 åt gången? Efter att ni från önskemål från flera kunder tog bort begränsningen på våren 2019?

När gick ni ut med information om att ni införde begränsningen?

 

Rent tekniskt är det ju inga konstigheter att lägga meddelandet på en kö, och bara hantera den i bakgrunden. Som användare är det betydligt bättre att kunna skicka flera fakturor på en gång, än att dom går iväg direkt när jag trycker på knappen. En fördröjning på upp till kanske 30 minuter i normalfallet är helt okej.

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Nisse K 

 

Det är tråkigt att du upplever att funktionen försämrats, men ändringen är enbart gjord av välvilja och som en åtgärd på problem som våra kunder upplevt. Detta är så vi har valt att ha det nu i och med det problemet som upplevdes tidigare. Men jag tar såklart vidare dina synpunkter och se vad vi kan göra med detta i framtiden, om det finns en bättre lösning. 

 

Ha en fin dag!