Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

KenArd
CHAMPION

Tack för ett magiskt 2018!

Med min osynlighet på forumet 2018 kan man tro att jag lämnat raketen och konverterat till något annat program.. Skojar bara, må det aldrig ske!

Jag lägger märket till utveckling och förbättringar som sker och det händer fortfarande att håret på armarna får megakrull och måste rätas ut med pincett och skäggolja. Att vi numera kan filtrera intäkter, kostnader och resultat är nog det som jag sorterar på första plats. Som jag väntat och skrivit om detta. Plötsligt händer det. 

2019 vill jag få andnöd och se rosa elefanter när ni meddelar att det går att rätta en verifikation utan att det blir en ny, så man förstår vad som händer och vart den tog vägen. Jag är ganska säker på att det är många därute som rättar och rättar det dom rättat och inte har en susning om hur verifikationen egentligen ser ut. Sen kommer momsrapporten som ett brev på posten och ännu flera rättelser som suger ut  dom sista sista stackars endorfinerna som uppehöll livet;)

Tack för att ni finns och gör magiska saker.
Ge oss ett 2019 som går rakt in i Guiness Rekordbok!

Glad användare.
1 SVAR 1
Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST

Vilka fina ord KenArd, jätteroligt att läsa!

Nu har vi startat igång 2019 för nya och spännande funktioner. Håll utkik efter forumtrådar för Nyheter i eEkonomi så du inte missar någon av godbitarna:)

/Nellie