Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Varför måste man betala per användare för att använda samma redan betalda tjänst?

Jag måste säga att detta var ett nytt lågvattenmärke.


Företaget köper en tjänsten Visma eEkonomi Smart. Vi betalar för alla funktioner för att bokföra, reg. lev. och kund fakturor m.m. Hittills allt okej. Men nu har ni börjat ta betalt per användare som ska använda samma tjänst som man redan betalar för?

Jag kan inte förstå hur ni rättfärdigar detta utom med girighet. Jag tycker att för småföretag så borde man åtminstone få upp till 5-10 användare utan kostnad. 

Man står och väntar på alla funktioner som efterlyses på forum för att göra er produkt till en bättre produkt. Detta får ni gratis. Varje gång svarar ni med att det inte är prioriterad just nu oavsett hur enkelt eller viktigt det framstår med en efterlyst implementering. Och då har jag alltid undrat vad det är ni prioriterar att implementera om inte dessa funktioner som önskas. Men nu förstår jag precis vad ni prioriterar. Möjlighet till att klämma ut lite mer pengar. 


Jag vill berömma er för ert ihärdiga sätt för att utveckla just sådant som ni kan tjäna mer pengar på istället för att ge önskad funktionalitet till era kunder som redan betalar för tjänsten. 

Stående ovationer. Jag står upp just nu och applåderar!

1 SVAR 1
Anna Svensson
CONTENT PRODUCER

Hej!

Det stämmer att du betalar för fler användare i Visma eEkonomi Smart. Beloppet är rabatterat och för användare nummer två betalar du 89:-/månad. Om du samarbetar med en redovisningsbyrå är den användaren gratis och likaså om du har en Revisor som behöver läsbehörighet i företaget. - Säg till om du vill ha mer information om detta.

Vi får massvis med idéer, både stora och små och vi är supertacksamma för allihop. En del kommer här i forumet men också i andra kontakter och besök. Även om vi inte kan implementera allt så lyssnar vi alltid och värderar alla synpunkter.

Just nu har vi inget bra sätt att visa vad vi jobbar med men vi försöker alltid uppdatera i aktuella forumidéer om vi har planer på att införa ett förslag. Vi använder också forumet för att hitta pilotkunder eller användare som vill lämna sina synpunkter. Inne i Visma eEkonomi kan du klicka på Framtiden längst ner till vänster för att vara med och påverka Visma eEkonomi.

Jag förstår att det kan kännas som att vi aldrig gör några ändringar som hjälper just dig, men här kan du läsa om nyheter i Visma eEkonomi (förhoppningsvis finns det något fiffigt du inte visste fanns): https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-eaccounting/se/content/online-help/a-new-in-version.htm

Jag hoppas att du bestämmer dig för att Visma eEkonomi ändå är värt pengen du betalar och att du stannar kvar hos oss!
Anna Svensson
~Content producer, Visma lönefamilj~