Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Visma webbshop + eEkonomi

Jag använder Visma eEkonomi idag och ska öppna en webbshop. Funderar på Visma Webbshop på grund av integrationen med ekonomiprogrammet. Men vill gärna höra era erfarenheter som har både Visma webbshop + eEkonomi innan jag tar ett beslut. Hur tycker ni integrationen fungerar? Utöver integrationen är jag ute efter att kunna erbjuda rabatter och en enkel och smidig kassalösning.
10 SVAR 10
Fd medlem
Inte tillämpbar

Själva integrationen funkar jättebra, dock saknas möjligheten för kunder att lägga upp ett konto själva, samt att du måste byta och lägga upp lösenord för kunden, vilket gör att det känns mkt oseriöst mot kunden. Jag håller på att byta då det inte är hållbart säkert sätt mot mina kunder. Påtalat detta men det lyssnas inte på det örat, annat viktigare som behöver underhållas tydligen.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej AnnaUne, tack för ditt svar! Menar du att kunden inte kan skapa ett eget inloggnings konto för att kunna se tidigare ordrar?
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER

Hej Therese!

På vår hemsida om Webshop du har du möjlighet att testa Webshop + gratis för att se om det passar dig.

Ha det fint!

Moa

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Moa! Tack, ska fundera på saken. Två frågor; 1. Kan man skapa ett eget betalsätt för Swish? 2. Kassan ser ut att vara uppdelad på flera sidsteg, går det att ändra så man har kassan på en sida? Alltså samma antal kassasteg fast på en och samma sida. Förstår du vad jag menar?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Du måste lägga upp kunden och den har sen inte chans att kolla tidigare beställningar el byta lösen, du måste alltid göra allt

Hej Therese!

1. Ja, du skapar ett eget betalsätt för Swish om du önskar använda detta. Det går fint!

2. I dagsläget går det inte att ändra så att kassan ligger på en sida, utan man måste gå genom dessa steg på olika sidor.

Återkom om du har fler funderingar!

Moa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Men det kan ju vara snällt att nämna att swish inte blir intigrerat mot eekonomi! Då måste du själv gå in och göra en del av bokföringen som annars hade skett per automatik. Jag vet inte om det finns andra som har bättre då jag ändå är fast här och letar därför inte vidare.. och ang när du tänkt att lägga upp rea så måste du göra en hel del handpåläggning vilket jag skrev till dom här på forumet men väntar fortfarande svar.

Hej!

Det stämmer att ett eget betalsätt inte blir integrerat mot eEkonomi.

Felix - angående ditt önskemål om förenklat rabattsystem så ser jag att ditt önskemål ligger hos vår utvecklingsavdelningen. Jag ska absolut flagga för det igen.

Ha det fint!

Moa
Fd medlem
Inte tillämpbar

kika gärna på alla andra önskemål vi har också, bland annat detta med swish är mycket mer prio 🙂
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

Nu går det att lägga till Swish som ett betalsätt i Visma Webshop. Läs mer om funktionen här "Nyhet i Webshop och Webshop+ 18 oktober" 🙂

Ha en härlig dag!
/Jenny