Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

pata__
UTFORSKARE

eEkonomi Årsredovisning, fel vid årets resultat mm

Hej!

I min årsredovisning får jag fel på årets resultat och skatt på årets resultat, det blir en förlust med samma belopp som jag skulle betala i skatt på vinsten. Och skatten blir några tior tillbaka.

 

Däremot är allt under fliken beräkna skatt rätt och även efter "gör färdigt och lås" så blir den överförda verifikationen rätt ser det ut som.

 

Ursprunget till denna bug var nog att jag gjorde allt manuellt först, lade in för periodisering och årets resultat/skatt samt låste bokföringen via vanliga checklistan. När jag sedan köpte tillvalet deklaration/årsredovisning så gjordes först en verifikation S1. Sedan låste jag upp året och tog bort de sista verifikationerna som tillvalet ska lägga på och gjorde en ny "hämta bokföringsvärden", varpå det skapades en S2.

 

Jag har försökt få detta rättat via supporten 2 gånger men de har inte kunnat få till det.

2 SVAR 2
Roffakab
CHAMPION

Hej

 

Om du vill att jag ska titta på problemet kan du skicka ett mail till casperkonig@gmail.com. Ange orgnummer och variant av eEkonomi.

 

Vänliga hälsningar

RoffaK

Sort tack Rolf för hjälpen. Det är lite skaktigt i Årsredovisningsmodulen dock, någon borde fixa denna bug. Man vill gärna lita på att allting blir rätt.