Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

JOVAN SMK
UTFORSKARE

eEkonomi inställning och användning av Kivra vid fakturering?

Är det någon som kan förklara hur systemet väljer Kivra när man skapar många fakturor samtidigt? Jag är intresserad av att veta hur systemet "tänker" när den väljer Kivra, e-post eller papperspost. Förstår att den går mycket på senaste utskicket. Men jag undrar om jag kan styra om detta? Finns ingen inställning iaf.

Exempel varför jag vill det:

En medlem försummade betalning och jag styrde om från Kivra till papperspost. Jag vill sen återställa till Kivra innan nästa massfakturering (ca 600 fakturor på en gång). Jag undrar alltså om jag kan ändra hur faktura ska gå innan massfakturering utförs. Vet att jag kan bläddra och leta vid faktureringstillfället, är det det enda sättet?

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @JOVAN SMK 

 

Om du har gjort fakturor till en kundgrupp och vill att alla ska skickas via Kivra så är ett val du  gör vid utskicket av fakturorna. Det ser ut så här:

 

 

Jag kan själv inte testa fullt ut för Kivra men tänker att du bör ha valet att alla fakturor ska skickas till Kivra. För att kunderna/medlemmarna ska få fakturan via Kivra behöver detta vara aktiverat på kunden och där gör vi en check/verifiering mot Kivra när du anger personnummer eller mailadress.

 

Ha en fin dag

/Tinna