Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Anpassad Faktureringsavgift

Jag tycker att det vore bra om det adderades en funktion som låter dig välja att endast de kunder som får sina fakturor på papper (Utskriftsval "Skrivare" eller "Brev via AutoInvoice") får betala fakturaavgift medan de som tar emot fakturorna på e-post eller elektroniskt slipper den.

På så sätt skulle det bli det enklare att uppmuntra kunden till att välja bort papper bli mer miljövänlig. Jag tror att jag inte är den enda som skulle uppskatta en sådan uppdatering då allt fler företag håller på att digitalisera sig.

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej

Underbart med miljötänk! På kund kan du under flik 4 Utskriftsval välja om Fakturor etc ska skrivas ut via Skrivare, Epost eller Elektroniskt. I samma veva som du gör det valet kan du på Kundens flik 2 Fler uppgifter också markera om de ska ha Expeditionsavgift eller inte. Hoppas att den funktionen är till hjälp.

Ha en fin dag!
Mia
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

Jag känner till de funktionerna. Det jag menade är att det vore bra med en funktion som gör att man kan ställa in detta på flera kunder samtidigt då det tar väldigt lång tid att gå in och ändra på varje enskild kund.

Annica Bomstrom
ANSTÄLLD

Hej

Ja du kan massuppdatera det. När du står i kundlistan så markerar du de som du vill ändra på- klicka på Massuppdatera uppe i verktygsfältet. Då får du välja vilka fält som du vill låsa upp och ändra värde på när du trycker på OK så slår det igenom å de markerade kunderna. Du har även 3 flikar som du kan välja på

Ha det bra!
Annica