Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

h-matson
MEDLEM

Återbetalning från Kronofogden - Administration 500

Jag har fått en återbetalning från Kronofogden på 300kr för ett avslutat ärende via AutoCollect. Hur hanterar programmet detta, Admin 500? Jag kan inte se annat än räntan under Kundfaktura / spårning och under Avstämning inbetalningar finns bara en klumpsumma som inte innehåller 300kr. Tidigare har jag ju fått en faktura från Collectors på 300kr. Men vad händer nu?

 

Den här frågans innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-10-13

5 SVAR 5
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej,

När det gäller en återbetalning ifrån Kronofogden behöver du hantera det manuellt. Du registrerar helt enkelt en betalning på 300:- på fakturan.

Tack för din fråga.

/Victor
h-matson
MEDLEM

Hej
Vilken faktura? Leverantörsfakturan registersde jag betalning på när betalningen gick iväg. Men jag har inte fått någon kreditfaktura, motsvarande återbetalningen.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Ok, då skulle jag ha skapat en manuell verifikation där jag krediterade 6062 och debiterade banken t ex 1930.

Ha en fin dag.

/Victor
h-matson
MEDLEM

Denna fråga skall väl egentligen Kronofogden svara på men... Du menar alltså att Kronofogden inte behöver dokumentera vad dom sysslar med? Kommer skatteverket och kollar oss så blir det liv i luckan om inte vi har skickat en kreditfaktura i motsvarande situation.

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej h-matson! Vi kan tyvärr inte svara kring hur deras rutiner ser ut, den kontakten får du ta med Kronofogden angående hur deras hantering går till. 

Ha en bra dag!