Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Lotta_22
MEDLEM

Behandlingshistorik leverantörsregister Visma administration 2000 -för att säkerställa IT säkerhet

Hej, 

hur får jag fram behandlingshistorik över registerförändringar?

 

Jag har lyckats få fram behandlingshistorik för bokföringsverifikaten men inte för leverantörsregistret den behandlingshistoriken redovisar inte registerförändringar.

 

Vi behöver ta ut en behandlings och förändringsrapport på leverantörsreskontrans register och vi vill speciellt se bankgironummerförändringar för att kunna se om någon gjort intrång på servern och ändrat bankgironummer. 

 

Hur får jag fram en sådan rapport??

 

 

 

 

4 SVAR 4
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Lotta_22 

 

Tack för att du kontaktar oss. 

 

Tyvärr finns det ingen inbyggd funktion för att logga eller visa historik över förändringar i leverantörsregistret, inklusive ändringar av bankgironummer, förutom den behandlingshistorik som gäller bokföringen. Det är möjligt att en partner kan hjälpa till med en sådan funktion, men eftersom dessa förändringar inte lagras någonstans i systemet, tror vi tyvärr inte att det går att ta fram en sådan rapport.

 

/Tinna

Lotta_22
MEDLEM

Hej Tinna, kommer ni utveckla det här? Vi har fått starka krav från vår börsnoterade ägare att vi måste ha den här kontrollen varje vecka. Annars - har något annat av era program den här funktionen? 

Hej igen @Lotta_22 

 

Jag har varit i kontakta med våra produktspecialister och berättat om ert behov. För närvarande är det inget vi planerar att utveckla, men vi tar gärna emot det som önskemål. För att lämna önskemål direkt till våra utvecklare av Visma Administration kan du klicka på knappen "Förbättringsförslag" enligt bilden nedan.



 

Informationen ni efterfrågar finns förmodligen i databasen och kan i så fall hämtas ut med en specifik rapport som riktar sig mot just de fälten ni vill ha kontroll på, dock är detta inget vi själva har möjlighet att hjälpa till med. 


Vi rekommenderar därför att ni tar kontakt med vår partneravdelning på partner.spcs@visma.com. De kan hjälpa er att hitta en partner som kanske kan ta fram den rapport ni behöver för att möta era krav på IT-säkerhet.


Varmt lycka till och välkommen tillbaka till forumet framöver.

/Tinna