Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

JJJackson
MEDLEM

Fakturamodulen i Administration 1000

Jag har nyligen köpt Adm 1000 och läst in en backup från mitt gamla Adm 500. Bokföringsdelen fungerar perfekt men faktureringsdelen innehåller en massa gamla kunder som inte längre finns och en massa fakturor som innehåller (enl programmet) massor av fel (obsoleta konton, ej betalda, ej skickade mm mm). Jag har provat rensa dokument men det hjälper inte. Jag har testat skriva ut div rapporter mm men får då felmeddelandet att det finns massor av fel. Hur kan jag radera alla uppgifter i faktureringsmodulen, så jag kan starta från NOLL och lägga in aktuella kunder på nytt så jag får bort allt gammalt skräp?

Vidare:

Har man tagit bort möjligheten för direktutskrift av en faktura?

Hur/var ställer jag in var jag vill ha .pdf utskrifter sparade?

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @JJJackson 

 

Tack för att du kontaktar oss. 

 

Du skulle kunna skapa ett helt nytt företag i Visma Administration och importera SIE-filer för att få över din bokföring. Om du väljer att göra det vill jag tipsa dig om att skapa bokföringsåren kronologiskt dvs. börja med att lägga in det äldsta. 

 

När du skriver ut en kundfaktura i de senare versionerna av programmet väljer du Skicka - Aktuell faktura - Vid utskriftsval väljer du Skrivare

 

Under Arkiv - Sökväg/Filnamn ställer du in var dina filer ska sparas. 

 

Hoppas detta hjälper dig och att du får en fortsatt fin dag. 

/Tinna