Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Fel i en faktura låser fakturor bakom ifrån utskrift

När vi ska skriva ut fakturor skickas först alla "lokal e-post fakturor" som de ska.
Sen skickas e-fakturor och brev, om inte det är fel på en faktura. Då kommer ett felmeddelande upp och allt stoppas. Då blir ingenting ikryssat som skickats. Inte ens de som gått med lokal e-post. Hur ska man då veta vad som gått iväg? Varför stoppas allt? Kan inte bara den som har fel stoppas och resten gå iväg?
Utöver det kommer alla utskrifter ut i skrivaren varje gång. Även om de inte skickats.

Detta är inte OK. Ni måste titta på det. Jobbigt när man har 70 fakturor och man inte har en aning om vilka som gick iväg och vilka som inte gjorde det.... 

Kryssar men sedan manuellt i att de med "lokal e-post" skickats försvinner skickningssättet och man måste skriva på varje faktura hur den skickats...  

 

Den här frågans innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-10-07

1 SVAR 1
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej Lina, 

 

Programmet ska fungera så att de fakturor som går iväg blir markerade som skickade även om det är någon faktura som stoppas med ett felmeddelande. I dialogrutan du får upp när du har valt alternativet Skicka kan en faktura stoppas direkt om det är information som saknas som behövs för att den ska kunna skickas, det som sker då är att fakturan får ett rött kryss vid status och du kan skicka iväg resterande. Men det kan såklart uppstå fel efter att du har skickat fakturan som som gör att den inte skickas korrekt. 

Jag skapar upp ett ärende hos oss så kontaktar vi dig via mejl så att vi får kolla närmre på hur det ser ut hos dig. 

 

När det gäller att utskriftsvalet försvinner när du har markerat den som utskriven manuellt är så programmet fungerar oavsett utskriftsval och det är inte något som är ändrat i version 2021.21. 

 

Ha det fint!

/Jenny