Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Fler lagerplatser

Kommer det någon lösning för flerlager i Visma Admin 2000? Vi vill inte använda oss av tilläggsprogram, utan att detta skall finnas i systemet.

Finns det ingen plan för detta behöver vi överväga att byta system.

4 SVAR 4
Fd medlem
Inte tillämpbar

du får nog börja överväga att byta system. För inga svar de senaste åren har varit i närheten av att titta på detta. En ny version med annan databas i botten skall enligt info i våras vara på G, sedan verkar ingen ha hört ngt mer. Den databasen skulle kunna erbjuda en sådan funktion, men jag är oxå rädd att det kommer ta så lång tid att flera av oss hinner byta system.
Helena Andersson
ANSTÄLLD

Hej 
Ledsen över det sena svaret. Den nya databasen är ute för nerladdning, dock är inte fler lagerplatser med i den nya versionen. Det är inte heller något vi planerar in just nu utan hänvisar till datapartner som har en lösning för detta.

Hej Christer!

Min rekommendation är att du kikar på vår hemsida där vi har samlat integrationer för samtliga våra produkter. För att komma direkt till integrationslösningar för lagerhantering i Visma Administration så kan du klicka här.

 

Ha en fin dag och välkommen tillbaka till forumet.

//Tinna

 

 

ChristerC
UTFORSKARE

Hej. Antar att det inte hänt något nytt på denna front, så min fråga är kan man få ett namn på en datapartner som har en lösning?