Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Bossebagera
MEDLEM

Följesedel till skrivare

Hej 

Kan inte skriva ut följesedel till skrivare efter uppdatering 2021.2

Får bara felmeddelande, någon annan som har samma fel?

7 SVAR 7
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej Bosse! 

 

Vi har ett fel i version 2021.2 där man kan få felmeddelande när man skriver ut en följesedel. Här kan du läsa mer om felet samt vilka två alternativ som finns för att komma runt problemet: Felmeddelande vid utskrift om man skriver ut egna kopior till Skrivare.

 

Om det är något annat fel som du upplever får du gärna återkoppla i denna tråd så att vi kan titta vidare på problemet.

Ja om man gör som ni skriver får man ut följesedel - kopia, inte följesedel (original) Vill ju ha följesedel och följesedel - kopia.. 

Hej igen!

 

Tack för återkoppling! Jag testade lösningen igen och får med mig både ett original och en kopia. Du får gärna kontakta mina kollegor på supporten så kan vi titta närmare på vad som skiljer sig i din miljö. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida: Kontakta oss

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej

Vi har samma problem hos oss

A-HD__
MEDLEM

Jag har en följdfråga till detta: När man registrerat ordern och ska skriva ut följesedeln, så finns den inte längre bland utskrifterna utan det är plocksedel och diverse annat. För att skriva ut följesedeln måste jag gå till utskrifter, leta upp följesedeln och dessutom skriva in diverse ordernummer - vad ska det vara bra för?

 

Många fler steg i arbetet, helt i onödan - kan inte tänka mig att jag är den enda som reagerar på detta!

 

Hälsningar,

Anne-Helén Derkert

Mobil Elteknik Sverige AB

Under knappen skicka kan man skriva ut följesedel. Tycker också att detta inte var så genomtänkta, sen varför skriv ut knappen finns kvar kan man också fråga sig svär 50gånger om dagen för att man trycker på den.   

Hej @A-HD__ ,

Precis som Bossebagera skriver så hittar man dessa under Skicka:

Följesedel.jpg

Här kan du både skriva ut den aktuella följesedeln och ett intervall av följesedlar.

 

@Bossebagera - Anledningen till att Skriv ut fortfarande finns kvar är för att vi fortfarande har rapporter mm som vi tänker att man vill skriva ut även i respektive modul och det är dessa vi samlar under denna knapp. Jag förstår att det är en omställning när man är van vid knappen Skriv ut, men på sikt hoppas jag att man får in nya rutiner med att använda Skicka för sina dokument.