Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hur kontera leverantörsfaktura på artikelnivå när man använder Rillion One (fd Centsoft)

Vi använder Rillion One (fd Centsoft) for leverantörsfakturahantering. När det kommer en leverantörsfaktura till Rillion One (fd Centsoft) som ska matchas mot en inköpsorder (Beställning) i Visma Administration 2000 har Centsoft meddelat oss att det finns en funktion för att hämta upp följesedeln till beställningen (Inkommande följesedel) till Rillion One (fd Centsoft) och på så sätt kunna göra kontering på artikelnivå i Rillion One (fd Centsoft). Men eftersom vi betalar leverantören i förskott och det därmed inte finns en inkommande följesedel att hämta upp till Rillion One (fd Centsoft) så kan vi inte använda detta flöde. Är det någon som sitter på en bra work-around för detta? 

 

Förenklad fråga: Hur jobbar du för att på ett enkelt sätt i Rillion One (fd Centsoft) kunna matcha inkommande leverantörsfaktura på artikelnivå mot en beställning som är lagd i Visma Administration 2000?

 

Innehållet i tråden är redigerat av Visma Spcs 220510

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej,

 

Ser att du inte fått återkoppling i din tråd. 

 

Programmet i sig har inte någon funktion för förskottsbetalning. Därför blir ditt problem lite knivigt att lösa. Det finns en möjlighet att plocka upp beställningen direkt på leverantörsfakturan men tänk då på att det kommer påverka ditt lagervärde och då ser det ut som om du redan fått dina varor. Antar att detta inte är så du vill ha det. 

 

Är det någon annan användare som arbetar på samma vis som har ett tips att ge så välkommen att göra ett inlägg i tråden. 

 

/Tinna