Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fredrik Rev
MEDLEM

Mall för e-faktura?

Hej i Visma Administration 2000 kan man göra fakturamallar så att information som antal timmar och a-pris per timme inte kommer med på fakturan som skrivs/skickas ut. Om man däremot skickar samma faktura som e-faktura kommer informationen med ändå. Går inte detta att justera på något sätt?

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Fredrik Rev

Tack för att du hörde av dig med en fråga till oss. Som programmet ser ut idag så går det inte att göra samma inställning för en elektroniska faktura då programmet kontrollerar på radnivå att summan stämmer med antal a-pris och att beloppet blir korrekt.

 

Önskar dig en fin vecka och välkommen tillbaka till forumet. 

//Tinna 

 

Är det nåt som kan tänkas ändras i framtiden? Tycker det känns lite märkligt. Det är ju inte alla fakturor som har antal och a-pris

Hej @Fredrik Rev

Jag tycker absolut att du ska registrera detta som ett förbättringsförslag till våra utvecklare.  För att lämna ett önskemål direkt till vår utvecklingsavdelning så gör du så här: 


I Visma Administration finns en knapp som heter Förbättringsförslag lokaliserad en bit till höger om mitten av programmets header. Klicka på knappen och du länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål.  

 

 

Ha en fin dag och välkommen tillbaka till forumet. 

//Tinna