Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Resultatenheter i två nivåer

Vi har ett företag med fem olika affärsområden. Dessa affärsområden följer vi upp genom att använda de som resultatenheter. Vi skulle dock inom varje affärsområde ha möjlighet att följa olika subaffärsområden. Jag skulle vilja ha två nivåer på resultatenheter eller finns det något annat sätt att lösa det?

 

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Det skulle inte fungera att använda resultatenheter och projekt för att uppnå det ni önskar?
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej. Vi på Infostep utvecklar analysverktyg i Excel med direktkoppling mot Vismadatabasen. Det är inga problem att bygga logiska hierarkier baserat på dom begrepp som ni har i er Vismalösning, eller alternativt bygga upp grupperingsnivåer och hierarkier i själva Excellösningen. Våra analysverktyg ligger direktlänkade mot Vismadatabsen, och uppdateras med en enkel knapptryckning.

På bilden ett exempel på en resultaträkning som vi säljer.


Låter detta intressant. Hör av er till oss


www.infostep.se

// Hans

Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej!

Det bör fungera för er om ni lägger upp affärsområderna som tex resultatenhet 100, 200, 300 osv. Och sedan lägger du upp subaffärområderna som 101, 102, 201, 202 osv. 

Sedan finns det en rapport under Utskrifter - Bokföring - Resultaträkning Re Samred... där du kan göra urval på de som börjar med 1 genom att skriva 10* . Då kommer alla resultatenheterna på 100, 101, 102 osv ut. Och när du skriver ut en vanlig resultatenhet kan du göra urval tex på resultatenhet 101 och då är det bara den som skrivs ut. 

//Linnea