Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Helena7
MEDLEM

Sämre med utskrift av fakturor i nya uppdatering 2021.21

Jag tycker det är mindre bra att inte alla fakturakopior skrivs ut på en gång fastän man markerar alla. Först kommer alla som skickas per mail, inte förrän de är skickade skrivs de som skickas med post ut. Jag önskar att alla kommer på en och samma gång. 

3 SVAR 3
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej Helena!

 

Vi har gjort en förändring kring ordningen för hur dokumenten skrivs ut för att säkra upp och minska risken att fakturor som skickas från Administration inte blir markerade som skickade på ett korrekt sätt. Det finns en inställning i programmet du kan göra om du skriver ut dina kopior på skrivare, den hittar du under Arkiv - Inställningar - Företagsinställningar - Mallar och under Inställningar för egen kopia. När du markerar Skriv ut egna kopior före originaldokumenten, gäller dokument med utskriftsval Skrivare kommer kopiorna att skrivas ut först och sedan skickas fakturorna iväg. 

 

Jag hoppas att det här kan hjälpa dig och önskar dig en fin dag!

/Jenny

Tack, det var lite bättre, nu kommer alla kopior tillsammans men den blir utskriven på skrivare kommer ändå efter att man skickat resten. Får leva med det, men ni får gärna notera önskemål att allt skrivs ut samtidigt. Blir lite mer opraktiskt när man har en bit att gå till skrivaren.

Hej igen, 

 

Vad bra att det hjälpte dig en bit på vägen i alla fall!

Jag noterar önskemålet från vår sida men vill du ha återkoppling så rekommenderar jag att du skapar upp ett eget önskemål för det under fliken Idéer. 

 

Ha det fint!

/Jenny