Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Nicklas7
NY MEDLEM

Unifaun Orderkoppling

Vad behöver man för extra modul för att kunna utöka Unifaun Orderkoppling så att man kan komplettera fler värden vid transport! Vi är hänvisade till er från Unifaun för att få detta tillägget

3 SVAR 3
MalinKjellberg
ANSTÄLLD

Hej,

För att koppla på en integrationslösning krävs det att man har tillägget Visma Integration, vad jag kan se på ditt kundnummer så har ni detta tillägget. Kontrollera om det står högst uppe till vänster i programmet när det är startat "Visma Administration med Integration". Gör det inte det kan du testa att uppdatera licensen via Hjälp - Om Visma Administration - Uppdatera licensen, aktivera programmet på nytt och starta sedan om Administration.
Nicklas7
NY MEDLEM

Hej
Vi har Integration med 5 andra leverantörer och det funkar bra och funkar  även med Unifaun, men frågan gäller en extra tjänst som finns i Unifaunkopplingen som enlig Unifaun kräver extra modul från er?
Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej!

Någon extra modul för att integrationslösningar ska fungera har vi inte. Men kolla med Unifaun vad det är du behöver, om det är något annat program än Visma Adminstration. Och återkom till oss när du pratat med dem i fall det är något ytterligare program du behöver. 

//Linnea