Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Nina B
MEDLEM

Utskrift av Kundreskontra

Hej,
vad har hänt med utskrifthanteringen av tex. kundreskontra? 


Jag har försökt att få till bra utskriftlistor för tex. en reskontra på en kund och för en viss period, förut kunde jag välja kundnumret, sedan välja fakturorna mellan mina fakturanummer enligt följande val: 2022001..2022600, bockade i även slutbetalda och då fick jag fram alla fakturor för den kunden med fakturanummer från 2022001 till 2022600. Jag fick då upp en lista med alla dessa fakturor och kunde se vilka som var betalda och vilka som inte var det.

Jag har nu försökt med samma typ av val men det går inte längre att skriva in 2022001..2022600 utan då får jag upp en ruta som säger att jag valt fel formel så det går inte längre att skriva så. 
Jag ändrade taktik - valde först kundnummer sen valde jag fakturanummer och angav >2022001, bockar i även slutbetalda och då får jag upp ett totalt fakturerat belopp från fakturor med nummer större än 2022001, vilket inte är vad jag söker - jag försöker se alla fakturor med fakturanummer större än 2022001.  Nu så måste man vara specialist på > och <, vilket inte funkar för mig iaf.  

 

Någon som har något bra svar på hur jag numera ska gå till väga för att få det jag önskar gällande en detaljerad kundreskontra på en kund.

 

Frustrerad ekonomiråtta
Nina 🙂

2 SVAR 2
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Nina!

Har provat lite i programmet när det gäller utskriften Kundreskontralistan och det ska inte vara några problem med sökvillkoren utan jag får det att fungera både med kundnummer och sen ett intervall av fakturor. Vi har inte gjort några förändringar kring just den biten av utskrifterna förutom att du numera själv behöver väljer upp de urval du vill göra. 

Gör så att du hör av dig till mina kollegor på supporten så får vi kika på hur du skriver villkoren och hur vi kan hjälpa dig att lösa detta.

 

Ha en fortsatt fin vecka

//Tinna

 

 

Nina B
MEDLEM

Hej,

tack för svar. Jag tycker att det har blivit krångligare att få fram det man vill ha, känns som att man måste välja flera parametrar bara för att få fram en vanlig kundreskontra men men varför ska saker och ting bara vara som det brukar, när man kan göra om det 🙂

Vänliga hälsningar

Nina