Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Version 2017.11 återgår inte till nästa ofakturerade order vid fakturering av ordrar

Med denna version kommer man inte automatiskt tillbaka till nästa ofakturerade order när man har fakturerat en order och trycker på order. Den fakturerade ordern ligger kvar i fönstret, när du då trycker på listläge hamnar du längst ner i ordrarna. Har man många ordrar liggande, blir det väldigt mycket scrollande i listan, otroligt tidskrävande. Med gamla versionen kom man automatiskt till nästa ofakturerade order. När rättar ni till detta fel?

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Ja, det är flera grejer som ligger kvar istället för att hoppa till nästa, som tidigare. Mycket irriterande. Hoppas du slipper svaret "det fungerar så här nu".

//L

Helena Andersson
ANSTÄLLD

Hej
Vi får flera synpunkter på hur sök och sortering fungera nu i sql mot hur det gjorde i dBase. Som det är just nu så förstår inte det inställda sök och sorteringsval vad som gäller när man ändrat på en exempelvis order, den tillhör då inte det sök som finns i huvudet. Du behöver även uppdatera sidan för att listan ska bli korrekt. Vi kommer att fortsätta kolla över detta så det blir så bra som möjligt. 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej, hur går det med denna funktion att om man har orderlistan inställt på "ej fakturerade" och skapar en faktura från en order och sedan när man hamnar på faktura fliken går tillbaka till order. I SQL versionen så kommer man tillbaka till den gamla fakturerade ordern. I dBase versionen så kom nästa order automatiskt upp. Detta är ju en stor försämring om man ska jobba sig igen en order lista. Borde ju inte vara något stor grej att fixa.