Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Kerstin46
MEDLEM

Byråstöd och anslutna program

Jag använder Byråstöd men kan inte ansluta Visma Lön 300 och Visma Skatt. Det krävs tydligen att man köper Lön 600 respektive Skatt Proffs för att de ska fungera ihop med Byråstöd. Dessa versioner är bra mycket dyrare och med extra funktioner som jag inte har någon nytta av. Jag tycker det är ganska dåligt att inte kunna ansluta de program jag har, är detta för att pressa upp försäljningen?
2 SVAR 2
Annica Bomstrom
ANSTÄLLD

Hej

Vi vill att byråer ska ha bästa föutsättningen att kunna sköta sina uppgifter och därför är det bättre program som man kopplar med Byråstöd. Det som kan vara avgörande är  att om man är en registrerad byrå så kan man istället för att köpa varje enskilt program vinna på att köpa ett byråpaket. Det bästa är att du kontakta Byråförsäljningen  på Visamspcs så ni kan gå igenom vilka behov du har och vad som blir mest förmånligast.

/Annica
Kerstin46
MEDLEM

Jag köper inte riktigt ditt svar. Så de andra programversionerna är inte bra då?! Det handlar om att jag inte vill betala för en massa extra funktioner i programmen som jag inte har nytta av. Det justaste vore att koppla upp även de andra programversionerna mot Byråstöd, och inte låtsas som om de är sämre för att man ska köpa de dyrare versionerna.