Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Kan Visma skatt hämta input från Skattverket till programmet gällande inkomsdeklarationer digitalt

behöver ladda in informationen som skatteverket har gällade våra deklarationskunder digitalt.
Eftersom det går att ladda upp så borde det gå att ladda ned infot till Visma skatt så man kan jobba i visma skatt.  annars måste man skriva ut input hos SKV och sedan skriva in det i Visma skatt....  vet att konkurrent tittar på detta men jag gillar vism skatt o önskar input om detta.
  • Skatt
4 SVAR 4

Jag håller med dig CG. Har heller inte hittat någon sådan information. Samtidigt kan det bli svårt att göra detta, eftersom det krävs fullmakt för att hämta dessa uppgifter. Men det skulle underlätta mycket om detta skulle vara möjligt att göra. Kan konkurrenternas program göra det, så borde Visma skatt klara det också.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Jo är man deklarationsombud så borde det inte vara ett problem. Hoppas Visma jobbar dag o natt så det kommer en lösning. 🙂
Peter Samuelsson
TAXATION SPECIALIST

Vi har under många år jobbat med att få Skatteverket till att öppna upp olika API för att båda kunna hämta och lämna uppgifter digitalt.

Tyvärr så har det inte hänt så mycket inom området ”Inkomstdeklaration”. Vi som programleverantör skulle givetvis vilja ha möjlighet till att skicka in hela inkomstdeklarationen (alla blanketter) digitalt.

Sedan vill vi även kunna ladda ner förtryckta uppgifter till inkomstdeklarationen.

Skatteverket har en sida för utveckling av digitala tjänster, men som sagt ”bollen” ligger hos Skatteverket.

http://www.skatteverket.se/omoss/utvecklingavdigitalatjanster.4.3684199413c956649b56298.html
Fd medlem
Inte tillämpbar

Tack för svar, Ni kanske gör allt som går men kanske det borde gå att stöta på mer eftersom det är en ganska stor förändring för den digitala utvecklingen som nu införs från SKV sida.

Hoppas Ni kommer framåt i detta ärende då den digitala eran borde gå åt alla håll och detta kanske skatteverket kommer på inför nästa deklarationsperiod  2018