Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fredrik Rev
MEDLEM

Noten för ställda säkerheter i K2 - Bokslut

Varför är noten för ställda säkerheter i Visma Boksluts K2-mall så otroligt krånglig?
Den innehåller en massa information som inte behövs och för att den inte ska se förfärligt ful ut måste man gå in och manuellt ta bort en massa rader. Hoppas på förbättring till kommande version av Visma Bokslut.
8 SVAR 8
Linnea Norden
ANSTÄLLD

Hej Fredrik!

Jag har tagit ditt önskemål vidare till kommande versioner av programmet. 

I dagsläget får du antingen använda det alternativ som heter Ställda panter och säkerheter, inga eller får du på alternativet Panter och ställda säkerheter för egna skulder - K2 fylla i det som är aktuellt för dig. Och du kan även radera de rader du inte vill ha med. 

//Linnea
Fd medlem
Inte tillämpbar

Varför har ni plockat bort alternativet "Ställda säkerheter - inga" i rullisten? Det valet finns ju för eventualförpliktelserna. Det bli ju en massa extra jobb att gå in på varje rad och plocka bort onödig information.

/Anna

Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Annhus!

Har hört mig för och tanken är att har man inga eventualförpliktelser eller ställda säkerheter så behöver man inte ha med dessa alls. Kan läsas mer i årsredovisningslagen i 5 kap. 14 § och 15 § .

/Fredric

Varför finns då valmöjligheten INGA på eventualförpliktelser - Kan ju inte vara svårt att fixa den valmöjlighet även på ställda panter, i rullisten.
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej igen!

Vi kommer till nästa version av Bokslut lägga till alternativet "Inga" även på noten Ställda säkerheter.

/Fredric

Hurraaa

Har själv problem med ovanstående och funderar nu främst över - hur tar man bort en understrykningsrad...?

Du  ska vara i Redigeringsläget - Högerklicka i den cellen- Egenskaper cell och bocka ur Understruken text. Är det i en löpande text så markerar du texten som är understruken och högerklickar - väljer - Egenskaper text - bocka ur  rutan för  Understruken.

/Annica