Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

amanda-s
MEDLEM

Abonnemang speltid padel/tennis

Hej!

Hur bokförs lämpligen ett månadsabonnemang för en stående speltid varje vecka i en tennis-/padelhall? Den bokade tiden kommer i första hand användas som representation med kunder, men när tiden inte nyttjas är tanken att företagets medarbetare ska ha möjlighet att få spela.

Tack!

1 SVAR 1
Josefine Johansson
MODERATOR

Hej!

 

Tack för din fråga. Jag rekommenderar dig att kontakta Skatteverket för vägledning kring detta, då ni verkar använda det både för internt och externt bruk vilket har olika regler kopplade till sig. Tex så har extern representation regler kring att man måste visa upp vilka man varit med och varför för att få eventuellt lov att ta upp en viss kostnad av det, men om tiden är stående och kostnaden löpande så är frågan om man faktiskt får lov att ta det som detta. Representation kan du läsa om här. Det bör inte heller bli renodlad naturaförmån då det inte används enbart för att erbjuda alla sina anställda, utan även för representation. Mer om naturaförmån kan du läsa om här

 

Om du får ett svar som kan hjälpa andra i forumet så får du gärna återkomma och dela med dig av detta. Skulle det vara någon användare som stött på detta tidigare så får de gärna dela med sig av hur de hanterat detta för att hjälpa dig och andra. 

 

Ha det fint!

Josefine