Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Marielle Westberg
CONTENT PRODUCER

Lucka 3 - 3 snabba tips i Visma eEkonomi

Lucka 3 kommer med 3 snabba tips i Visma eEkonomi! Håll till godo. 

1. Hur du än jobbar med dina in- och utbetalningar under Kassa- och bankhändelser - se till att saldo per dagens datum stämmer överens med saldot på banken. Då vet du att allt är korrekt!


Bankhändelser på kontoutdraget.Bankhändelser på kontoutdraget.

Med en aktiv bankkoppling sköts ju det där automatiskt, utan att du behöver lägga tid på avstämning. Ditt kontoutdrag synkroniseras automatiskt över till Visma eEkonomi och du behöver aldrig oroa dig över att missa någonting eller att råka registrera någonting dubbelt. Fantastiskt! Läs mer i hjälpavsnittet Arbeta med bankkoppling

2. Kommunikation är A och O, oavsett om det handlar om en påminnelse till dig själv eller en kommentar till kollegan eller redovisningsbyrån. Därför är det så otroligt smidigt och praktiskt att du kan kommunicera direkt i programmet.

Kommentar på bildunderlag från Visma Scanner App.Kommentar på bildunderlag från Visma Scanner App.Kommentar på bildunderlag från Visma Scanner App.Kommentar på bildunderlag från Visma Scanner App.
Klicka på symbolen för Anteckningar för att lämna en kommentar.Klicka på symbolen för Anteckningar för att lämna en kommentar.
Kommentar på kundfaktura.Kommentar på kundfaktura.Kommentar på leverantörsfaktura.Kommentar på leverantörsfaktura.

3. Med kontoanalysen ser du huvudboken direkt på skärmen! Kontoanalysen hjälper dig att stämma av dina konton inför årsavslutet (eller när som). Finns det felaktiga transaktioner, såsom felkonteringar och felaktigt registrerade belopp, så ser du dem här.

Du hittar den under Bokföring - Kontoanalys. Läs mer om hur det fungerar i hjälpavsnittet Kontoanalys.

Bonustips! Kolla in våra kom igång- och fördjupningswebbinarium. Kunskap är makt 💡

Marielle Westberg

~Content producer, Visma eEkonomi ~

0 SVAR 0