Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Importera skattehändelser från Skatteverket

(uppdaterad av Jenna Glensby CONTENT PRODUCER ‎2023-08-18 09:09 )

Ja, du har läst helt rätt! Nu kan du med aktiebolag äntligen sätta upp en koppling till Skatteverket direkt från Visma eEkonomi och få skattehändelser importerade helt automatiskt (och utan någon som helst kostnad). 

 

Med kopplingen får vi läsbehörighet till skattekontot och på så sätt kan vi hämta aktuella händelser och läsa in dem under Kassa- och bankhändelser på skattekontot. Händelserna kan sedan hanteras precis som manuellt skapade händelser. 

 

I och med den här nya fina funktionen minskar risken att händelser missas och du eller dina kunder slipper logga in lika ofta på Skatteverket för att kontrollera kontot. Smidigt och tidseffektivt tycker vi! 

 

Du aktiverar kopplingen enkelt under Inställningar - Kassa- och bankkonton. Väljer skattekontot och sedan  Aktivera koppling. I det sista steget kommer knappen Aktivera ta dig vidare till Skatteverkets webbplats, där får du eller din kund logga in och göra de sista stegen för att slutföra aktiveringen. 

Är du ombud åt din kund på Skatteverkets hemsida och har tillgång till kundens Visma eEkonomi kan du starta aktiveringen och sen ange kundens epost så skickar vi en aktiveringslänk till din kund. Är du inte ombud, är det din kund som själv måste godkänna avtalet på Skatteverkets sida.

 

Aktivera koppling till skattekontot.Aktivera koppling till skattekontot.

 

Aktivera koppling till skattekontot.Aktivera koppling till skattekontot.

 


Läs gärna mer i Skriven hjälp om hur du kan arbeta med kopplingen till Skatteverket och såklart om alla andra fina nyheter som vi släppt!

Medverkande
7 Kommentarer