Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2023-11-07 16:05 )
  • 0 Svar
  • 0 gilla
  • 2133 Visningar

Uppföljning är en stor del i arbete med projekt. Via modulen Rapporter i programmet kan du enkelt ta ut rapporter efter dina behov. Principen är densamma oavsett om du har Smart/Pro, men i Tid Pro har du tillgång till fler rapporter som är kopplade till de moduler som ingår i den varianten. 

 

Du hittar rapportmodulen via Rapporter i sidopanelen.  

Längst upp på sidan hittar du de rapporter som du valt att stjärnmarkera. Detta är ett smidigt sätt för att enkelt nå de rapporter som du använder mest:

Favoritrapporter.png

De exempel som vi listat ovan är sådana som många av våra kunder använder.

 

Lite längre ned under rubriken Populära rapporter visar vi de rapporter som våra kunder använder mest om det är så att du vill inspireras av andra användare:

Populära rapporter.png

 

Vidare hittar du de rapporter som är nya i senaste versionen så att du enkelt kan hålla dig uppdaterad när vi lägger till nya rapporter i systemet:

Nya rapporter.png

 

Vill du leta upp rapporter finns det i modulen även en sökfunktion där du både kan söka på valfria fraser eller använda dig av de etiketter som vi märkt upp respektive rapport med:

Resultat.png

Du kan, om du vill, kombinera sökord med att välja en etikett. Tanken är att du via sökfunktionen kan söka upp de rapporter som innehåller ordet du söker på, i mitt exempel Dagbok. Vi visar då de rapporter som vi upplever lämpar sig som Dagbok. Via etiketterna kan du välja de saker som du vill ska ingå i rapporten. Om du exempelvis vill hitta en rapport som innehåller Kvitton och Leverantörsfakturor markerar du dessa två etiketter. Om du skulle sakna vårt gamla utseende för rapportsidan kan du längst ned på sidan komma till denna istället.

 

Ps: Du vet väl om att Tid Pro har en analysdel där du kan bearbeta dina rapporter ytterligare? Du kan läsa mer om funktionen i avsnittet Analys. Missa heller inte filmen Analysrapporter i Visma Tid Pro.

Exempel från analysverktyget i Tid Pro:

Analys.png

 

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 23-11-07