Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

(uppdaterad av Mita Jonsson CONTENT PRODUCER ‎2024-04-22 13:59 )
  • 0 Svar
  • 2 gilla
  • 4082 Visningar

Det finns olika sätt att lämna in sin deklaration, du kan lämna in den digitalt eller på papper - och det är olika datum som gäller beroende på vilken företagsform du har. På vår sida Deklaration hittar du allt från tips till smarta avdrag.

Årsredovisning Online

Om du har ett aktiebolag och ska ta fram årsredovisning och deklaration kan du använda digitala gör-det-själv-tjänsten Årsredovisning Online som är en del av Vismafamiljen. Du för över din data från Visma Administration via en SIE-fil och det bästa är då SIE4, läs mer om SIE-export. Du kan prova Årsredovisning Online gratis, du betalar bara om du är nöjd och vill lämna in din årsredovisning och deklaration. På detta sätt slipper du ha koll på K2-regelverket och du kan lita på att årsredovisningen blir komplett. Du får hjälp hela vägen - antingen i tjänsten eller via chatt, telefon eller mejl av medarbetarna på Årsredovisning Online.

arsredovisning_online.jpg

Om du har en redovisningsbyrå?

Många har någon byrå som hjälper till med att ta fram årsredovisningen och deklarationen. När du ska skicka bokföringen till byrån är det enklast att du exporterar en SIE4-fil i Visma Administration, för då får du med dig alla verifikationer. Så får du fram bokföringen till redovisningskonsulten »

Om du har Visma Skatt & Bokslut Pro

Via Visma Skatt & Bokslut Pro vårt webbaserade program för skatt, bokslut och deklaration kan du enkelt skapa din deklaration med smidiga funktioner som till exempel inbyggd deklarationskontroll som hjälper dig kontrollera vanliga fel i din deklaration. Du kan enkelt läsa in en SIE-fil i programmet. 

Visma eEkonomi Smart

Om du vill byta till Visma eEkonomi Smart som är ett webbaserat ekonomiprogram, kan du här välja till Deklaration och årsredovisning - och då allt sköts i ett och samma system. Via Visma eEkonomi kan du också lämna in årsredovisningen digitalt till Bolagsverket, du kan även signera årsredovisningen digitalt via Visma Sign.

Det här tipsets innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 24-04-22