Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

BertL_
UTFORSKARE

Årsredovisningen LÅST på digital inlämning. Denna och Årsstämmoprotokollet har TVÅ olika datum

Försöker få till en årsredovisning och ett årsstämmoprotokoll att lämna till BV. Nu har emellertid programmet låst sig på digital inlämning. Det verkar såvitt jag kan finna inte gå att ändra. Dessutom har såväl årsredovisningen som årsstämmoprotokollet två olika datum. Läste att datum ska kunna ändras vid Underskrifter, men där är också ett äldre datum låst och går inte att ändra. Hur ska jag göra? Ser snart ingen annan råd än att göra rättelser med bläck på utskriften och skicka in.  Datum för utbetalning av utdelning är också fel och verkar låst. 

2 SVAR 2
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej BertL!

Jag har varit i kontakt med våra produktspecialister och för att reda ut varför det blir som det blir hos dig så behöver vi kika tillsammans med dig på vad som är ifyllt och hur det ser ut i ditt program.   

Gör så att du tar kontakt med mina kunniga kollegor på supporten så ska vi hjälpa dig att komma vidare. 

Efter att det har löst sig blir vi glada om du uppdaterar forumtråden så kan vi kanske hjälpa någon i likande situation framöver. 

 

Välkommen att höra av dig till supporten

//Tinna

BertL_
UTFORSKARE

Har talat med supporten. De hittade inte något sätt att ändra låsningen till digital inlämning. Vi fick Stryka detta på dokumenten och skriva under manuellt fastän det inte fanns någon rad för detta. De skulle titta vidare på problemet. Låsningarna avseende datum försvann när vi gjorde redovisningen för 2021 olåst, fastän vi var överens om att detta egentligen inte borde påverka. Årsredovisningen görs ju normalt sist, sedan man fått fram deklarationsblanketterna och årets skatt; i vart fall är det olika saker.