Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

PerSve
UTFORSKARE

Exportera lönebesked

Hej,

jag har för tillfället inte tillgång till min dator och har skapat lönebesked via min telefon. Det fungerar utmärkt förutom det faktum att funktionen att exportera lönebesked till banken inte går att utföra, förmodligen för att länken inte är klickbar via touch. Finns det något alternativt sätt att exportera lönefilen till banken?

5 SVAR 5
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej PerSve!

Vi har sett din fråga och väntar på svar då vi inte har möjlighet att testa detta här i forumet. Tänkte bara uppdatera dig så du vet att vi har sett din tråd och så hör vi av oss så snart vi har mer information att dela med oss av. 

 

Ha en fin dag!
//Tinna

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej igen! 
Jag har nu på morgonen fått information om att svaret kan dröja upp till 2 veckor och därför rekommenderar vi manuell betalning på banken denna månad när du inte har tillgång till din dator. Våra produktspecialister kommer att undersöka och besvara din fråga gällande varför det inte fungerar att skapa en fil från telefonen när de är tillgängliga igen. 

 

Ber om ursäkt att du får vänta och önskar dig en fin dag!

//Tinna

PerSve
UTFORSKARE

Tack för återkopplingen, jag förstår om det tar tid i dessa semestertider, inga problem. Jag är mest orolig för om det blir fel om jag hanterar utbetalningen manuellt och samtidigt har en fil som väntar på att exporteras. Jag tror jag helt enkelt väntar med att exportera filen tills jag kan göra det från en laptop, det är ju trots allt bara min egen lön😉

Hej Per!

Det låter som en bra plan och som vi säger i Småland - den som spar han har 🙂

Tack för din förståelse och ha en härlig sommar så hör vi av oss. 

 

//Tinna

Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej @PerSve ,

 

Tack för ditt tålamod i den här frågan! 🙂 

 

Jag har nu fått återkoppling från teamet och i dagsläget har vi inget stöd för att exportera lönebesked till banken via mobilen. För att kunna göra dessa signeringar är det en dator som krävs.

 

Du är varmt välkommen att lämna detta som ett önskemål till oss via knappen Feedback och förslag i Visma eEkonomi om du vill. Jag vågar inte lova att det är något som kommer att implementeras, men vår utvecklingsavdelning går igenom och utvärderar alla önskemål som kommer in via programmet.  Jag skickar med användartipset Idéhantering i din produkt - upplägg och tillvägagångssätt där du kan läsa mer om hur du lämnar ditt önskemål. 

 

Har du några fler frågor eller funderingar är du varmt välkommen åter. 

 

Önskar dig en fin torsdag!

 

/Agnes 

 

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂