Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

KF Liljenby
MEDLEM

Fakturera hela medlemsregistret

Hej! Vi har tidigare kört Visma Förening och där använt avtalsfaktureringen för medlemsavgift en ggr per år.

I nya eEkonomi ser jag att man nu kan skapa faktura till hel kundgrupp (ej återkommande faktura tyvärr).

När man sen ska skicka, det gäller 800 fakturor av vilka c:a 675 har email, så kan man väl inte skicka alla 800 och hoppas på att det delas upp mellan email och brev av Visma. Jag tror att man behöver dela upp det hela i två olika kundgrupper, en för mail- och en för brevmedlemmar och göra två utskick Eller?

P S vad kostar det att skicka emailen från programmet?

Mvh Lennart

4 SVAR 4
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @KF Liljenby!

 

Du är helt inne på rätt spår - det gillar vi! 🙂

När du ska fakturera fler medlemmar samtidigt är det smidigast att skapa en kundgrupp per utskriftsval på fakturan, så att alla medlemmar som faktureras via ex. e-post går under en och samma kundgrupp. Att skicka fakturor via e-post är gratis.

 

Jag lägger in en bild nedan på hur det kommer se ut när du skapat upp fakturan och ska skicka iväg fakturan till din kundgrupp:

 

Återkom gärna om något känns oklart eller om du har några ytterligare funderingar.

God fortsättning!
/Tinne

Hej! Kul att höra att jag är på rätt spår och grupperar samt"väljer åtgärd för alla". Jag testade innan jag gjorde det första inlägget. Men för att kunna gruppera i "brevkunder" och "mailkunder" så måste funktionerna "markeringshjälp" och "massuppdatera" finnas i programmet. Jag ställer gärna upp som bollplank. Har jobbat med och varit återförsäljare av programmen Visma Admin, Visma förening och Visma lön samt utbildat kunder i mer än 20 år. Dessutom blev mitt gamla företag PC 7-härad i Borås "årets parner" 2008. Och jag tror att jag har mer att ge! 

PS. Jag är för nyheter och förändringar men just nu klarar inte programmet vad det gamla förening klarade. O  ch en utveckling till det bättre vill vi väl ha?

Hej Lennart!

 

Vad roligt att se att du har varit med oss i svängarna så länge och att du vill vara med och hjälpa oss i utvecklingen - för bättre utveckling, det vill vi såklart ha!

 

Jag har tagit med mig detta vidare internt så att våra produktspecialister får titta närmre på detta. Vi kommer att återkoppla till dig men såhär runt jul och nyår kan vår återkoppling ta lite längre tid än normalt.

 

Önskar dig ett gott nytt år!

/Tinne

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST

Hej @KF Liljenby 

Tack för din input den är värdefull för oss. 

Som jag tidigare nämnt i andra trådar så kommer vi i början av året att fortsätta diskussionen gällande alla det önskemål och tankar ni har gällande Visma eEkonomi för föreningar och en av de stora punkterna är just avsaknaden av massuppdateringen. Vi tycker att Visma eEkonomi har potentialen till att bli det bästa programmet för föreningar och för vissa är det redan det idag. Men med det sagt så hör, ser och förstår vi det ni skriver och säger och vi fortsätter denna diskussionen internt och kommer att återkoppla i de olika forumtrådarna när vi har något nytt att uppdatera som är relevant för just den tråden. 

 

Ha en fin dag.