Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

ENKAB_
UTFORSKARE

Kommentarsfältet i ett bildunderlag - eEkonomi

Om jag scannar ett inköp mot kvitto så anger jag i kommentarsfältet vad kvittot avser. Detta är för att den som sitter och kopplar bilder mot bankhändelserna ska kunna förstå vad kvittot avser. Men vart tar detta kommentarsfält vägen!!!! Det syns och kan endast beskådas via inköp och det aktuella bildunderlaget. När man ska matcha en bankhändelse så ser man ingenstans denna kommentar, verkar galet att måsta ut i inköp för att se kommentarsfältet. Har jag missat något?

3 SVAR 3
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hej Enkab!

Precis som du säger så kan man se kommentaren när man går in på det valda bildunderlaget under Inköp och klickar på Information som står nere i det högra hörnet. 

Om man kopplar bildunderlaget via matchning under Kassa- och Bankhändelser så kan man klicka på de svarta pilarna som syns nere till höger på bildunderlaget man ska koppla. Då dyker kommentaren till bildunderlaget upp. Ditt andra alternativ är att du kan klicka på bilden när du har kopplat den till Kassa- och Bankhändelsen, och få upp samma blåa ikon där det står Information - klickar du där kommer kommentaren upp igen. 

Jag hoppas det var denna funktion du efterfrågade. Annars är du välkommen tillbaka.

Ha en fin helg!

/ Linnéa
Fd medlem
Inte tillämpbar

Hakar på i denna tråd med en följdfråga:

Som jag förstår det går det inte att lägga till kommentarer i Visma eEkonomi utan endast i Visma Scanner?
Cecilia Towner
APPLICATION SPECIALIST

Hej Lisa,

Du har förstått helt rätt, fältet kommentar är en funktion som enbart finns i appen Visma Scanner och inte i eEkonomi i dagsläget.

/Cecilia