Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Mikael Östergren
UTFORSKARE

Påminnelse om att skicka betalningsfil?

Hej,

 

Är detta möjligt? Att den kollar förfallodatum på liggande leverantörsfakturor som inte skickats till bank och påminner om att betalningsfil måste iväg för att de ska betalas.

 

3 SVAR 3
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @Mikael Östergren 

Tack för att du hör av dig till oss i forumet. 

Idagsläget är detta inte möjligt i Visma eEkonomi men du får gärna registrera det som ett önskemål till våra utvecklare. 

 

I Visma eEkonomi finns det en knapp längst ned på sidopanelen som heter Feedback och förslag. Klickar du på den knappen kommer du till förslagssidan i Visma eEkonomi. Tryck sedan på den gröna knappen Lämna förslag. Du kommer då att länkas vidare till ett formulär där du kan lämna ditt önskemål. 

 

//Tinna

Lagt förslag. Inkluderade länk till denna tråd och välkomnade något typ av återkoppling. Du också är välkommen att följa upp det om ni har möjlighet. Det "svarta hål" som er förslagslåda är ger en inte mycket hopp om att man kan påverka just någonting. Jag har upprepat föreslagit saker som skulle förenkla och förbättra er produkt för väldigt många. Enkla saker men som spar SÅ mycket tid.

Hej @Mikael Östergren 

 

Toppen att du skickat in ditt förslag till oss. Vår utvecklingsavdelning kommer att se över det via hanteringen i produkten. 

 

I dagsläget har vi ingen information att dela med oss av ifall detta kommer att implementeras i närtid. Skulle det vara aktuellt kommer du att få information via nyhetsuppdateringar under nyhetsfliken här i forumet samt via frågetecknet i din produkt. Så tips är att prenumerera på fliken här i forumet och att kika på versionsnyheterna i produkten. 

 

Önskar dig en fin helg.

 

/Agnes 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂