Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Claudia3
MEDLEM

Skapa filer i BGC Invoice format och skicka E-faktura

Hej! För att vi ska kunna skicka E-fakturor behöver vi kunna skapa filer i BGC Invoice format. Kan man skapa filer i detta format i Visma och skicka E-faktura till privatpersoner/internetbank B2C.

//Claudia

1 SVAR 1
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Claudia!

Du kan inte skicka e-fakturor i BGC-format, det format som används för att skicka e-fakturor i Visma eEkonomi Smart kallas S-EDI. Detta konverteras sedan till formatet Svefaktura via vår tjänsteleverantör InExchange för att anpassas till mottagarens bokföringsprogram. E-fakturor som skickas till den offentliga sektorn måste följa Peppol-standarden och detta sköter programmet automatiskt.

Läs gärna mer i hjälpavsnittet eFakturor vanliga frågor och i hjälpavsnittet Kan jag skicka e-faktura till privatpersoner.

 

Du kan skicka e-fakturor till privatpersoner till Kivra, däremot är det i dagsläget tyvärr inte möjligt att skicka e-faktura till privatpersoners internetbank.

Om du har möjlighet så får du gärna lämna ett förslag på programförbättring kring detta via Feedback och förslag i Visma eEkonomi, då skickas det direkt till våra produktutvecklare.

 

 

Önskar dig en fortsatt fin dag och välkommen tillbaka till forumet,

//Tinna