Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Leveransadressen med till beställning

Jag skulle vilja kunna enkelt flytta med leveransadressen från en order till en beställning. Vi har en del order som går via tillverkaren och då är det smidigt att kunna göra beställningen direkt från orderläget och få med rätt artiklar och antal, men när jag har fyllt i leveransadressen i orderläget så skulle jag vilja kunna välja att flytta med den till beställningen med.

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej Emilie!

 

Det finns en inställning som du kan göra på kunden eller direkt på ordern för att adressen ska föras över till beställningen. Vill du göra inställningen på kunden så att adressen alltid förs över till beställning gör du detta genom att gå in under Försäljning- Kunder och välja kunden som det gäller. På fliken Fler uppgifter kan du därefter längre ner till höger bocka i Överför adress till beställning. Denna inställning följer då med till alla ordrar som du skapar för kunden.

 

Vill du endast göra inställningen på en specifik order gör du detta genom att gå in på fliken Kunduppgifter på ordern och bocka i samma fält här; Överför adress till beställning

 

/Joanna