Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

OlleK_
MEDLEM

Önskemål för skräddarsydd fakturering

Här är ett förslag på funktion som skulle underlätta för mig. Jag har verksamhet inom tre olika kategorier. Olika sorters kunder, olika kontaktvägar till mig, och olika inbetalningskonton. Jag skulle vilja kunna välja mellan olika fakturor med olika logga, olika epostadress till mig, och olika kontonummer för betalningarna. Det är bökigt att varje gång gå in i Företagsinställningar och ändra på det. Det blir lätt fel, eller t.o.m. att jag glömmer det helt, och måste skriva ut fakturan en gång till efter korrigering. Att skapa tre olika företag är dock inget bra alternativ. 
 För närvarande har Visma ingen sådan funktion på gång, men om det finns fler som önskar det så kanske det kommer? Tacksam för respons!

 

Den här frågans innehåll har verifierats och uppdaterats av Visma Spcs 22-10-13

3 SVAR 3
Thomas L
UTFORSKARE

Hej,
Det finns sätt att lösa detta på via fakturamallen, så att du kan använda en och samma utskriftsmall. 
Jag har tidigare hjälpt kunder med detta. 
Mvh,
Thomas
sivlai
MEDLEM

Vi har haft en bifirma där vi hade en annan logga när vi fakturerade från den. Har även hjälpt en kund med fakturering och bifirma där också en annan logga användes vid fakturering. 
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej,

Det går att ha olika loggor för samma fakturamall men som programmet ser ut idag krävs det att du gör en malländring där du med hjälp av ett villkor styr vilken logga som ska skrivas ut. För att göra denna malländring och ev. övriga lite mer unika ändringar så hänvisar vi till en partner. 

Önskar du komma kontakt med en av våra duktiga konsulter? Ring oss på 0470-70 61 61 så hjälper vi dig att hitta rätt. 

Ha en fin dag! 
/Kristina