Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Bossebagera
MEDLEM

Skicka knappen

Hej 

Ser att skicka beter sig annorlunda i ver 2022.3.

I order när man har skickat/skrivit ut ordererkännande så har man kunna trycka på skicka och då har man kunnat skriva ut följesedel.  Nu får man gå in i list menyn på skicka och välja aktuell följesedel..

Är detta någon bugg eller en nytt "smart" och ej genom tänkt sätt? 

7 SVAR 7
Tinne Lestrin
MODERATOR

Hej @Bossebagera!

 

Du ska inte behöva gå ut i listvyn för att kunna skicka. 🙂 När du väljer Skicka Ordererkännande så väljer du Skicka på nytt uppe i Kommando, där kan du välja Skicka aktuell följesedel.

 

Återkom gärna i tråden eller ta kontakt med mina duktiga kollegor på supporten om du inte får det att funka.

Önskar dig en fortsatt fin december-tisdag!

/Tinne

Vad jag menar är att innan kunde man i order först trycka på skicka och då skickade man orderbekräftelsen nästa gång man tryckte på skicka så skickade man följesedeln. Detta är borttaget i 2022.3.. trycker du på skicka så är det bara orderbekräftelse.

 

Hej igen @Bossebagera!

 

Jag har bollat detta med en kollega och det ska gå att göra så som du vill, det är inget som ska vara ändrat. Vi skulle behöva titta på det tillsammans med dig för att kunna felsöka vidare, så jag skulle vilja be dig att ta kontakt med vår support så får du hjälp med detta.

 

Jag hoppas att det löser sig för dig, återkom gärna om det uppstår några funderingar.

/Tinne

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Bossebagera,

 

Jag ber om ursäkt över att det har skett ett missförstånd här i tråden. I samband med att vi har gjort en del ändringar och fått en ny Skicka-dialog när det gäller order så har även detta förändrats. Numera blir det precis som du skriver enbart ordererkännande som skrivs ut om du klickar på symbolen för Skicka. För att kunna skriva ut följesedlar behöver du välja pilen som pekar nedåt och antingen Aktuell följesedel eller Följesedlar. Jag tar det vidare från mitt håll som ett önskemål men du gärna lägga det som förbättringsförslag via Startsidan om du önskar ha tillbaka samma hantering som tidigare. 

 

Ha det gott!

/Jenny

Jeanette8
UTFORSKARE

Den här uppdateringen var inte populär på vårt lager. Det har varit enkelt att bara trycka ctrl+p så har man fått ut en följesedel.

Det blir bara konstigt när ni lägger till nya funktioner som tar längre tid vid användandet.

Gör om och gör rätt, lagerpersonal är stressade som de är utan att de ska behöva göra extra tryck för att få ut sina handlingar.

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej, 

 

Vi kommer att rätta till det här så att det fungerar som tidigare, när det är på plats återkopplar jag i tråden!

 

Ha det fint!

/Jenny

Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

Vi har nu släppt en rättningsversion av Visma Administration, 2022.33 där det här är löst. Versionen finns att hämta antingen via Hjälp - Uppdatera programversion alternativt via vår hemsida under Ladda ner/uppdatera.  

Ha det gott!