Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Statistik om Visma Administration

Med tanke på att det fortfarande är aktivitet i avdelnign för Visma Adminsitration trots andra program som eEkonomi och dess onlinekonkurenter (utan att nämna några namn) så undrar man ju hur många som fortfarande använder Administration.

 

Misstänker att flertalet redovissningsbyråer fortfarande jobbar i Administration med tanke på allt arebte och historik dom byggt upp under åren. Men handlar det om 10-/100- eller kanske 1000-tals byråer?

 

Ser man på hur all nyutveckling och marknadsföring av VismaSPCS produkter är så misstänker jag att inom XX månader/år så har allt ersatts av eEkonomi och dess online konkurrenter. Kollar man på Vismas hemsida (under redovisningsbyråer/redovisnignsprogram) så verkar inte ens adminsitration säljas längre. 

Lite tråkigt tycker jag att ingen gjort någon "Addon" som ger molnfunktionalitet till Administration,lite typ *Rillion One (fd Centsoft) fast kanske utan krav på automattolkning, webfaktura, löneattestering och ekonomiöversikt borde finnas som direkt portalkoppling till Visma Admin, utan att man behver blanda in massa administration som inbjudan till samarbeten hit och dit. Kryssa i en ruta i Byråstöd och det borde vara klart.

*Innehållet i denna tråd är redigerat av Visma Spcs 220510

1 SVAR 1
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej!

 

Det är intressanta funderingar du har!

 

Vi ser att intresset från byråer att arbeta webbaserat stadigt ökar och därför lyfter vi fram eEkonomi.

 

Vi vill dock ge de byråer som trivs med Administration möjlighet att fortsätta arbeta där tillsammans med sina kunder och därför släppte vi i början av året möjligheten att samarbeta med sina kunder i eEkonomi Fakturering. Med denna lösning kan slutkunden arbeta webbaserat medan byrån kan fortsätta arbeta i det system de tycker om och är mest effektiva i, vilket då är Visma Administration. Man får det bästa av två världar helt enkelt:)

 

2017 släpptes den första versionen av Administration med en Sql-server som grund. Även det var ett stort arbete som gjordes för att vi ville framtidssäkra systemet och ge Administration de bästa förutsättningarna för att fortsätta växa.

 

/Joanna