Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Roland21
MEDLEM

Utskrift av följesedel och extra orderdokument

Jag undrar över varför det har ändrats i 2021.21 version?

Standard inställning är att jag vill ha en kopia på följesedel och det får jag när jag skriver ut den första gången, då blir det en bock i rutan skickad. Nästa gång när bocken fanns där fick man bara ut originalet vilket var väldigt bra och miljömässigt bra för alla som hämtar en vara vill inte ha en kopia andra vill ha det vilket innebar att man bara kunde bocka i att den var utskriven och då bara fick ut originalet.

Detta funkar inte i 2021.21 där man alltid får ut en kopia även den varit utskriven en gång.

Bugg???

3 SVAR 3
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST

Hej Roland!

 

Jag har testat utskrift av följesedel fram och tillbaka nu, men jag kan inte få till samma resultat som dig; att jag får ut en kopia trots att dokumentet är markerat som utskrivet. Vi skulle vilja komma i kontakt med dig för att undersöka vad det är som skiljer våra resultat åt. Du får därför gärna höra av dig till mina kollegor på supporten, du hittar kontaktuppgifterna här: Kontakta oss

 

Hej Roland!

 

Jag ser att du var i kontakt med mina kollegor och kom fram till vad som skiljde. Problemet uppstår när man skriver ut både kopia och original till skrivare, då skrivs kopian ut på nytt. Om man väljer att spara kopian till pdf så skrivs kopian endast ut en gång om dokumentet redan är markerat som skickat. För andra som ser denna tråd så har vi registrerat detta som ett fel hos oss. 

Hej!

 

Vi har idag släppt version 2021.3 av Visma Administration och rättat det här felet.

 

Ha det fint!

/Jenny