Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
Visma Administration, Fakturering & Förening
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Highlighted
NY MEDLEM

Version 2017.11 återgår inte till nästa ofakturerade order vid fakturering av ordrar - Administration

Med denna version kommer man inte automatiskt tillbaka till nästa ofakturerade order när man har fakturerat en order och trycker på order. Den fakturerade ordern ligger kvar i fönstret, när du då trycker på listläge hamnar du längst ner i ordrarna. Har man många ordrar liggande, blir det väldigt mycket scrollande i listan, otroligt tidskrävande. Med gamla versionen kom man automatiskt till nästa ofakturerade order. När rättar ni till detta fel?
2 SVAR 2
NY MEDLEM

Re: Version 2017.11 återgår inte till nästa ofakturerade order vid fakturering av ordrar - Administration

Ja, det är flera grejer som ligger kvar istället för att hoppa till nästa, som tidigare. Mycket irriterande. Hoppas du slipper svaret "det fungerar så här nu".

//L

APPLICATION SPECIALIST

Re: Version 2017.11 återgår inte till nästa ofakturerade order vid fakturering av ordrar - Administration

Hej
Vi får flera synpunkter på hur sök och sortering fungera nu i sql mot hur det gjorde i dBase. Som det är just nu så förstår inte det inställda sök och sorteringsval vad som gäller när man ändrat på en exempelvis order, den tillhör då inte det sök som finns i huvudet. Du behöver även uppdatera sidan för att listan ska bli korrekt. Vi kommer att fortsätta kolla över detta så det blir så bra som möjligt.