Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

XM0666
MEDLEM

Visa valuta på alla fakturor?

Hur löser jag detta https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-administration-2000/content/online-help/mallandring-val... i Adm 1000? Har egenjusterad mall och saknar fältet "Ledtext - totalsumma2". 

3 SVAR 3
Agnes Ohrling
COMMUNITY MANAGER

Hej @XM0666

 

Det är samma instruktioner och steg du tar även i Visma Administration 1000. Jag skickar med det hjälpavsnittet här också: Visa alltid valutakod på faktura, malländring. 

 

Skulle det vara så att du har testat dessa steg och det inte fungerar med just din mall kan någon av våra Partners hjälpa dig med en justering. Jag länkar vår kontaktsida här och det finns även med en länk i hjälpavsnittet. 

 

Har jag missförstått något eller har du några fler frågor är du varmt välkommen att höra av dig här i tråden igen. 

 

Önskar dig en fin helg!

 

/Agnes 

 

 

 

 

Hittar du ett inlägg som du gillar eller som har hjälpt dig? Ge det en like eller markera det som en 'Godkänd lösning' för att sprida vidare kunskapen till andra användare här i forumet 🙂
XM0666
MEDLEM

Finner ingen partner som arbetar med mallar via länken över partners du länkar till, trots val att visa 2000km radie.......

Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej @XM0666 

 

Tack för att du hör av dig till oss. 

 

Du nämner att du har en egenskapad fakturamall där vissa objekt saknas. Är det en väldigt specifik egen mall som du använder? Annars kan det vara en god idé att du utgår från en standardmall och lägger in din logga eller vad det nu är för justering som är gjort från början. Då får du med dig alla ledtexter och annat som behövs för att göra valutamalländringen. 

 

Vi har numera även egna programspecialister som du kan boka tid med och som kan hjälpa dig med malländringar likt denna du efterfrågar. Du bokar själv via länken här

 

Vill du hellre vända dig till någon av våra partners och så kan du mejla oss på partner.spcs@visma.com så hjälper våra kollegor dig.

 

Ha en fin vecka och uppdatera mig gärna om hur det går för dig. 

/Tinna