Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Visa  endast  | Sök istället efter 
Menade du: 

Fd medlem
Inte tillämpbar

Visma Administration med AutoInvoice, få ut pdf-filer

När man använder AutoInvoice för leverantörsfakturor så kan man visa och exportera en leverantörsfaktura som pdf efter den har lästs in via AutoInvoice.
 
Vi behöver göra detta automatiskt för att tillgängliggöra leverantörsfakturor i ett annat system.
 
Detta stöds inte av Visma Administration Integration (API).

AutoInvoice verkar använda InExchange, går det att koppla sig direkt mot InExchange för att hämta fakturor som pdf därifrån?

Någon som har samma behov och eventuellt löst detta?

/rob

2 SVAR 2
Davor P1
CHAMPION

Jag använde Inexchanges tjänster innan de började samarbeta med Visma och har därigenom tillgång till materialet även inne på Inexchange.

Detta gäller både kund och leverantörsfakturor.

Väl inne i Inexchange kan du hämta alla fakturor och maila dem vidare.

Om du använder dig av någon form av fakturrahanteringsprogram som till exempel Swinx ScanLev så kan du via programmet få en mycket bra överblick av dina fakturor och välja om du vill spara en eller flera som PDF filer för vidare behandling.

Merparten av fakturorna som kommer in via Autoinvoice sparas i någon mapp i Visma så du bör eventuellt kunna kopiera dessa filer för vidare hantering.

//Davor P

PDF bilagor ligger i en katalog AUTOINVOICE_BILAGOR under företagsmappen och om det är EDI fakturor ligger XML under SPCSXML_IMPARKIV. Från XML-filen kan man skapa en visningsvänlig HTML ellerPDF via en XSL transformation för att publicera i annat system.